• تاریخ انتشار : 1402/05/22 - 13:48

برگزاری برنامه عملیاتی توسعه گردشگری سلامت در مرکز قلب تهران

اولین جلسه کارشناسان بیماران بین الملل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران برای توسعه گردشگری سلامت و برنامه عملیاتی معاونت درمان در مرکز قلب تهران برگزار شد.

برگزاری برنامه عملیاتی توسعه گردشگری سلامت در مرکز قلب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ با حضور کارشناسان IPD بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه عملیاتی معاونت درمان برای توسعه گردشگری سلامت برگزار شد.
در این جلسه شیما هادوی مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران نسبت به پرزنت برنامه‌ های اجرایی و خدماتی این بیماران توضیح کاملی را در قالب پاورپوینت ارائه و سوالات لازم در این خصوص را پاسخ داد.
در ادامه سید محسن اسماعیلی مسئول IPD مرکز قلب تهران، تجربه‌ های موفق این بیمارستان در حوزه گردشگری سلامت را برای حاضرین بر شمرد و راجع به هر بخش از دغدغه‌ ها و نقاط قوت و ضعف این حوزه برای آنها سخن گفت.
مریم داودی کارشناس مسئول IPD مرکز قلب هم نسبت به پذیرش، پیگیری، درمان و موارد مختلف بیماران بین الملل توضیحاتی را برای حاضرین ارائه کرد.
در پایان، شرکت کنندگان، از واحد IPD مرکز قلب و سوئیت بیماران بین الملل دیدن کردند.

• گروه خبری : گردشگری سلامت,کارگاه آموزشی